6948142790 6978554144 Λ. Αγίου Γερασίμου 5 Φραγκάτα - Αργοστόλι info@sbg-pv.gr
 
 
 
 
 
 
Smart Blue Green Solutions
Εγκαταστάσεις Φωτοβολταϊκών Συστημάτων | Κεφαλονιά
 
 

Η εταιρεία Smart Blue Green Solutions, με έδρα την Κεφαλονιά, αναλαμβάνει εγκαταστάσεις Φωτοβολταϊκών, στα Ιόνια Νησιά, τη Δυτική Ελλάδα και την Αττική. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της ενέργειας και εξειδικευόμαστε στις μελέτες και εγκαταστάσεις Φωτοβολταϊκών συστημάτων καθώς και Συστημάτων Αυτομάτου Ελέγχου στην εξοικονόμηση ενέργειας

 

Στα Φωτοβολταϊκά προσφέρουμε Turn-Key Solutions, αναλαμβάνοντας το έργο από την αρχική μελέτη, την εκπόνηση των σχεδίων , την εγκατάσταση και σύνδεση του συστήματος.

Στα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, οι μηχανικοί της εταιρείας μας θα σχεδιάσουν και θα εγκαταστήσουν το κατάλληλο για κάθε περίπτωση σύστημα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Προϊόντα Υψηλής Ποιότητας
 

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους κατασκευαστές Φωτοβολταϊκού εξοπλισμού (panel (Luxor, Solar Fabrik, Sharp), inverter (Fronius, Kostal, Victron, Solaredge), βάσεις (Metaloumin, Alumil), μπαταρίες (BYD λιθίου, Sunlight, Rolls) προσφέροντας την καλύτερη σχέση ποιότητας -τιμής στον πελάτη μας.

 

Είμαστε δε η μοναδική τεχνική εταιρεία που δίνει 12 χρονιά εγγύηση στις εγκαταστάσεις της.

 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις και τον δρόμο του μέλλοντος, αποκτούμε εξειδίκευση στον τομέα των φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκίνητων και αναλαμβάνουμε την εμπορία, εγκατάσταση και ρύθμιση λειτουργίας αυτών.

 

Ακόμη, η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει και εγκαθιστά το πρωτοποριακό γερμανικό σύστημα Wellan2000, επιλύοντας προβλήματα που προκαλεί η επικάθιση αλάτων του νερού σε επιχειρήσεις και οικίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

info@sbg-pv.gr
prentzas68@gmail.com
prentzastheodor@gmail.com
 
 

2671027758 - 6978554144
2103300045 - 6948142790
 
 

Λ. Αγίου Γερασίμου 5 Φραγκάτα- Αργοστόλι